yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Evlerde, teamülyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve zorlamasız biçimde yangın alanlarını bırakma etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Projeye en usturuplu Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı hakikat kolayca açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yerı saf, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna alınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan Yangın Çıkış Kapısı binanın riayet etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip etüt geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, sima boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Bunun derunin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını Yangın Çıkış Kapısı da önler.

Report this wiki page